Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Για τους μαθητές που θα συμμετέχουν στην εκπαιδευτική δράση....

Προς τις ομάδες των μαθητών και  μαθητριών που θα συμμετάσχουν την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στη δράση

1. Κάθε ομάδα πρέπει να έχει μαζί της ένα φορτισμένο φορητό υπολογιστή (ή τάμπλετ) στον οποίο θα έχει "κατεβάσει" τα έξι (6) αρχεία τύπου .pdf από ΕΔΩ. Προσοχή! Τα αρχεία είναι προστατευμένα με κωδικούς, άρα δεν μπορείτε να τα ανοίξετε προς το παρόν. Οι κωδικοί (passwords) θα προκύψουν από τη λύση έξι (6) αντίστοιχα γρίφων οι οποίοι θα σας δοθούν την Κυριακή κατά την εγγραφή σας. Για να τα κατεβάσετε κάντε δεξί κλικ σε κάθε αρχείο ξεχωριστά και επιλέξτε "Αποθήκευση δεσμού ως" ή στα αγγλικά "Save link as". Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αριστερό κλικ στις τρεις τελείες πάνω δεξιά (δίπλα στο κουμπί Share) και να επιλέξετε "Download as .zip". Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποσυμπιέσετε τα αρχεία που κατεβάσατε.
2. Στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει διαθέσιμο ασύρματο δίκτυο wi-fi ώστε να διευκολυνθείτε στην αναζήτηση τυχόν πληροφοριών που θα χρειαστείτε.
3. Από την Πέμπτη το απόγευμα θα αναρτηθεί εδώ ένα εισαγωγικό βίντεο. Δείτε το και συλλέξτε πληροφορίες και δεδομένα. Το ίδιο βίντεο θα παίζει διαρκώς κατά τη διάρκεια της δράσης και στην αίθουσα προβολών του 2ου Γενικού Λυκείου Ελευθερίου - Κορδελιού.
4. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί από τις 9:30 το πρωί το κυλικείο του Σχολείου.
5. Ώρα προσέλευσης 10:00 - 10:25
6. Πληροφορίες για το πώς θα φτάσετε στο χώρο της εκδήλωσης έχουν δημοσιευτεί στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο Ε.Κ.Φ.Ε Ευόσμου: 2310706463.

Καλή αντάμωση!


Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: