Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός E.U.S.O. 2015: Α΄ φάση

Τα Ε.Κ.Φ.Ε. Ευόσμου και Νεάπολης της Διεύθυνσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης διοργανώνουν τοπικό μαθητικό διαγωνισμό με θέμα: «Πειραματικές/Εργαστηριακές δεξιότητες στο Σχολικό Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών», που αποτελεί την Α’ φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για την επιλογή ομάδων μαθητών που θα συμμετάσχουν στη 13η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Επιστημών–E.U.S.O. 2015, ο οποίος διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝΕΚΦΕ), υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ. σύμφωνα με την παραπάνω σχετική.
Ο τοπικός διαγωνισμός  θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 σε χώρους που θα καθοριστούν στη συνέχεια ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών.   
Το κάθε σχολείο μπορεί να συμμετέχει με μία (1) τριμελή ομάδα μαθητών/τριών που θα πρέπει να έχουν γεννηθεί μετά την 01-01-1998.
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση-δήλωση και να την αποστείλουν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο οικείο ΕΚΦΕ μέχρι την Τετάρτη 19-11-2014.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες: Ε.Κ.Φ.Ε. ΕΥΟΣΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: